Kā dzīvē izlemt?

Psihoterapija (Psychotherapy) No greķ.Psyche - dvēsele + Therapia - ārstēšana
Психотерапия (Psychotherapy) От греч.Psyche - душа + Therapia - лечение

Kā dzīvē izlemt?

Atbildētlietotājs valts » 14 Februāris 2024, 13:27

Man jau ir 29 gadi, bet man vienmēr ir viena un tā pati problēma, es nezinu, ko es gribu. Es pastāvīgi daru to, kas man vajadzīgs, kas man ir vajadzīgs, bet ne to, kas man sagādā prieku. Un pats trakākais ir tas, ka es pat zinu, kas tas varētu būt, kāda profesija vai darbs. Es pabeidzu augstskolu, saņēmu diplomu, man ir izglītība, bet man nepatīk darbs. Katru dienu darīt vienu un to pašu darbu, stulbi sēdēt pie datora? Tas ir tas, kas izraisa visas problēmas. Sāku kaut ko darīt, eju uz jaunu darbu, iestājos vairākos kursos, bet tas man nesagādā ne mazāko prieku. Un pats galvenais. Man nav draugu. Es pat nezinu, kāpēc tas tā ir. Ar visu šo es cenšos atrast sevi, esmu ļoti dzīvespriecīgs, dzīvespriecīgs cilvēks, bet man nav draugu. Man tā ir katastrofa. Es nesaprotu, kāpēc. Es daudz ieguldu attiecībās ar cilvēkiem, bet neko nesaņemu pretī. Ļoti bieži man ir grūti atrast patiesi interesantus cilvēkus, ar kuriem es jūtos ērti un labi. Esmu ekstraverts un man ļoti pietrūkst komunikācijas.

Izrādās, ka tagad es nestrādāju, es sēžu mājās. Pēdējais darbs man sagādāja vilšanos, un es nezinu, kur pieteikties, iespējams, pat baidos sākt kaut ko jaunu. Izrādās, ka esmu viena. Man nav draugu, biedru, kas mani atbalstīja, kaut ko ieteica, tas ir kaut kā ļoti grūti un katastrofāli vientuļi.Pēdējā laikā es zaudēju pēdējos sev tuvos cilvēkus. Uz profesionālā pieprasījuma trūkuma un vientulības fona man ir vairāki kompleksi, no kuriem, manuprāt, jau sen esmu atbrīvojies. Man ir bail par savu nākotni, kas notiks tālāk.
Lietotāja avatārs
valts

Atbildes: 1
Pievienojies: 14 Februāris 2024, 13:21

Atgriezties uz Psihoterapija, psihiatrija un psiholoģija / Психотерапия, психиатрия и психология

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

PULS.LV Professional statistical system     Top.LV         Europuls.eu - Catalog of the European Internet resources